Voksenpartier info og påmelding

Turn for voksne

Turn for voksne holder til i Molde Turn Arena hvor vi har en flott turnhall med topp moderne turnutstyr. Det er kompetente trenere som vil være til stede å hjelpe til i de apparatene hvor deltakerne ønsker å trene. Her vil det bli fokus på innlæring og oppfrisking av ulike turnelementer, men ingen turnerfaring kreves. Voksenpartiet er for både nybegynnere og viderekommende og er perfekt for deg som liker utfordringer og allsidig trening. Treningene kan varieres med ulik styrke-, basis- og bevegelighetstrening og vi tilbyr trening i alle apparat, både de som brukes av turn kvinner/turn menn og troppsgymnastikk. Treningen vil tilpasses ditt nivå slik at alle opplever mestring!

Turn for voksne er sosialt og morsomt og gir god trening uansett hvilket nivå du er på. Det er aldri for sent å starte med turn!

 
Basistrening

Basistrening er en god treningsform som passer for alle. Det er fokus på styrke kjernemuskulatur og bevisstgjøre rette posisjoner for effektiv og riktig trening. Vi trener styrke av hele kroppen og jobber mye med stabilitet, koordinasjon, bevegelighet og skadeforebyggende øvelser. Molde Turnforening kan tilby flotte treningslokaler i en komplett Basishall og dyktige intruktører med flere års erfaring innen basistrening.

alanse A llsidighet S tyrke I ndre forståelse S midighet 

 • Trening av hele kroppen
 • Videreutvikle de motoriske ferdighetene
 • Legges vekt på koordinasjon, stabilitet, styrke og bevegelighet
 • Basistreningen legges til rette for ulike grupper og nivå
 • Sosialt aspekt og god trening

 

Basistrening Dame
Det vil være god trening med mye fokus på bevisstgjøring hos deltakerne. Styrke av indre muskulatur i mage, rygg og side samt skadeforebyggende trening av bein. Dette er god trening og treningen vil bygges opp progresjonsmessig i forhold til vanskelighetsgrad på øvelser og intensiteten.

 

Basistrening Mann
Det vil være god trening med mye fokus på bevisstgjøring hos deltakerne. Styrke av indre muskulatur i mage, rygg og side, skadeforebyggende trening, styrke på overkropp og bein, koordinasjon, balanse, romorientering og bevegelighet. 

 

Seniortrening

Seniortrening er et aktivitetskonsept innen NGTF for menn og kvinner rundt 55 og oppover, uansett hvilket fysisk nivå de har.

Målet er å legge forholdene til rette for at flere seniorer kan være fysisk aktive lengre, at de som har vært fysisk aktive tidligere ikke skal slutte og de som ikke har vært fysisk aktive kommer igang.

Aldringsprossesen er en del av selve livet. Hvor hurtig og hvor mye vi eldes er individuelt. Kroppen vår er skapt for å brukes. Det er derfor meget viktig at seniorer bruker kroppen sin og bruker den riktig. Seniortrening bruker treningsprinsipper for å oppnå treningseffekt med lavest mulig risiko for skade.

Molde Turnforening tilbyr Seniortrening på dagtid. Dette er god trening for aldersgruppen 55 år +. Det legges opp til god trening av hele kroppen, i form av styrke, koordinasjon, balanse og bevegelighet. Vi kan tilby flotte treningslokaler, sosial ramme og våre instruktører har tatt Seniortreningskurs gjennom Norges Gymnastikk og Turnforbund.

 

 

Mor & Barn trening

 

Mor/barn trening er et treningstilbud på dagtid for mødre. Det legges opp til god trening etter fødsel og hvor progresjonen på treningen vil øke. Det  er lagt opp til at barna er med på treningen. Det legges også til rette for det sosiale aspektet og man møter flere mødre i samme situasjon.

Mor/barn treningen vil inneholde opptreningsøvelser ift:

 • Bekkenbunn
 • Kjernemuskulatur
 • Stabilisering
 • Styrke
 • Balanse
 • Koordinasjon 


Vårens første kurs starter 15.januar tom 11.mars

 

 

PRIS

Kontigent (gjelder for et helt kalenderår): kr 400,-

Treningsavgift seniortrening 1450,- kr pr semester

Treningsavgift basis mann/dame 1850,- kr pr semester

Treningsavgift turn for voksne 2550,- kr pr semester

Treningsavgift turn for studenter 1500,- kr pr semester


 

Treningstider

Mor/barn trening:
Mandager kl. 12:00-13:00


Basistrening Dame:
Mandager kl. 19:30-20:30


Turn for voksne:
Torsdager kl. 19:30-21:00


Seniortrening
Onsdager kl. 10:00-11:00


Basistrening Mann
:
Onsdager kl. 2030-2130

 

 

 

Galleri